
- Güneş Paneli (22)
- Solar Çatı (5)
- Bağ Evi Enerji Paketi (13)
- Güneş Enerjili Sulama (18)
- Karavan Güneş Paneli (6)
- Şarj Kont Cihazı (9)
- İnverterler (36)
- Rüzgar Türbinleri (0)
- Aküler ( Jel + Lityum ) (12)
- Jeneratör (4)
- Römork - Tiny House (6)
- Solar Ürünler (29)
- Elektrikli Çit (18)
- Pompalar (Dalgıç Pompa) (33)
- Kablo Fiyatları (9)
- Konnektör Setleri (4)
- Kuyu Pvc Kolon Boru (3)
- Sigortalar (3)
- Sürücü İnverteri (43)
- Elektrikli Araç Şarj İstasyonu (2)
- Güneş Enerjili Kamera (2)
- Güneş Paneli Montaj Aparatları (8)
- İletişim (0)
Peşin Fiyatına Taksit Sayısı
Yurtiçi Kargo İle Anlaşmamız Vardır.
Ürünlerimiz ile ilgili soruları bize sorabilirsiniz.
Tel & Whatsapp: 0532 745 27 63
>> Monokristal Güneş Panelleri
>> Polikristal Güneş Panelleri
>> 3 Kw Çatı Üstü Güneş Enerjisi ( Ev )
>> 5 Kw Çatı Üstü Güneş Enerjisi ( Ev )
>> 7.5 Kw Çatı Üstü Güneş Enerjisi ( Ev )
>> 10 Kw Çatı Üstü Güneş Enerjisi ( Ev )
>> 1 Hp (Beygir) Güneş Enerjili Sulama
>> 2 Hp (Beygir) Güneş Enerjili Sulama
>> 3 Hp (Beygir) Güneş Enerjili Sulama
>> 4 Hp (Beygir) Güneş Enerjili Sulama
>> 5.5 Hp (Beygir) Güneş Enerjili Sulama
>> 7.5 Hp (Beygir) Güneş Enerjili Sulama
>> 10 Hp (Beygir) Güneş Enerjili Sulama
>> Bağ Evleri İçin Güneş Enerjisi
>> >> 170 Watt Güneş Enerjisi Sistemi
>> >> 300 Watt Güneş Enerjisi Sistemi
>> >> 400 Watt Güneş Enerjisi Sistemi
>> >> 500 Watt Güneş Enerjisi Sistemi
>> >> 750 Watt Güneş Enerjisi Sistemi
>> >> 1 kW Güneş Enerjisi Sistemi
>> >> 1.5 kW Güneş Enerjisi Sistemi
>> >> 2 kW Güneş Enerjisi Sistemi
>> >> 3 kW Güneş Enerjisi Sistemi
>> Karavanlar İçin Güneş Enerjisi
>> Arıcılar İçin Güneş Enerjisi
>> 300 Watt İnverter (Modifiye)
>> 600 Watt İnverter (Modifiye)
>> 600 Watt İnverter (Tam Sinus)
>> 1200 Watt İnverter (Modifiye)
>> 2000 Watt İnverter (Modifiye)
>> 20 A Şarj Kontrol Cihazı (MPPT)
>> 30 A Şarj Kontrol Cihazı (MPPT)
>> 40 A Şarj Kontrol Cihazı (MPPT)
>> 80 A Şarj Kontrol Cihazı (MPPT)
>> Smart
Şarj Kont Cihazı

Güneş enerjisi sistemlerinizde en verimli şarj kontrol cihazı veya MPPT şarj regülatörü ile verimliliği artırabilirsiniz. En uygun güneş paneli şarj kontrol cihazı fiyatı ve MPPT şarj regülatörü fiyatları için bizimle iletişime geçin. Güneş Paneli Şarj Kontrol Cihazı Fiyatı Yani solar Şarj Regülatörü, Güneş Paneli ile üretilen enerjiyi batarya yani akülere şarj etmeye yarayan cihazlardır. Şarj kontrol cihazları PWM ve MPPT olmak üzere iki farklı ürün grubuna sahiptir. Şarj kontrol üniteleri 12 volt ,24 volt veya 48 volt seçenekleri mevcuttur. Şarj kontrol cihazları en çok aranan modelleri 10 A, 20 A, 30A, 40A, 50A, 60A ve 80A dır. A ifadesi Amper demektir.
Sayfamızda gerek MPTT Şarj Kontrol Cihazları Fiyatı gerekse Pwm Şarj Kontrol Cihazı fiyatları bulabilirsiniz. Ayrıca hibrit şarj kontrol sistemleri bulabilirsiniz. Hibrit şarj kontrol cihazı fiyatları ile güneş enerjisi solar şarj kontrol cihazları aşağıda listelenmiştir. 12 Volt akü şarj etme veya 24 volt akü şarj etme veya 48 volt akü şarj etmek için uygun şarj cihazları sayfamızda dır.
Ürünlerimiz 2 Yıl Garantilidir. Aynı Gün Kargoya verilir.
Şarj Kontrol Cihazı Nedir? Güneş Paneli Şarj Cihazı nedir?
Solar Şarj Regülatörü Nedir?
Güneş Paneli Şarj Kontrol Cihazı Yani solar Şarj Regülatörü, Güneş Paneli ile üretilen güneş enerjisi elektriği batarya yani akülere şarj etmeye yarayan cihazlardır. Şarj kontrol cihazları, güneş paneli şarj cihazı, güneş paneli şarj regülatörü, Solar enerji şarj aleti olarak isimlerle de bilinir. Şarj Kontrol cihazının temelde 3 görevi vardır. Solar güneş paneli ile üretilen elektriği regüle etmek yani düzenlemek (bu nedenle güneş paneli şarj regülatörü olarak ta isimlendirilir), güneş enerji paneli ile üretilen elektriği akülere ( jel akü, lityum lifepo4 batarya vs) şarj etmek ve akü grupları güneş paneli ile şarj olduğunda güneş panelinden gelen elektriği kesmektir.
MPPT Şarj Kontrol Cihazı Nedir? Şarj Kontrol Cihazı Ne işe yarar?
Mppt Şarj Kontrol cihazı nedir? Mppt şarj kontrol cihazı ne işe yarar? Mppt Ne demek? Maksimum Güç Noktası Takibi anlamına gelen mppt, güneş enerjisi elektrik üretim sistemlerinde aküleri – bataryaları güneş paneli ile daha verimli ve daha hızlı olarak şarj etmeye yarayan cihazlardır. Mppt Şarj Kontrol cihazlarında MPPT açılımı, İngilizce olarak “Maximum Power Point Tracking” yani Türkçe olarak ” Maksimum Güç Noktası Takibi” anlamına gelmektedir. MPPT aslında DC-DC dönüştürücülerde kullanılan maksimum güç takibi tabanlı bir algoritmadır.
Bu algoritmayı kullanan düzenleyicilere MPPT cihazı veya MPPT şarj kontrol cihazı denir. MPPT cihazları, belirli aralıklarla üretilen gücün, maksimuma ulaştığı değeri takip ederek yüke aktaran elektronik cihazlardır. Genellikle, güç üretiminin anlık değişebildiği rüzgar enerjisi ve güneş enerji sistemlerinde kullanılırlar.
Güneş Paneli Şarj Kontrol Cihazı Fiyatları
Güneş Paneli Şarj Kontrol Cihazı fiyat listesi şu şekildedir. Şarj kontrol cihazları fiyatları dolar bazında değişmediği için fiyatlar Usd olarak verilmiştir.
10 A Şarj Kontrol cihazı Fiyatı 10,25 USD + KDV
20 A Şarj Kontrol cihazı Fiyatı 16 USD + KDV
30 A Şarj Kontrol cihazı Fiyatı 22,25 USD + KDV
40 A Şarj Kontrol cihazı Fiyatı 30,50 USD + KDV
60 A Şarj Kontrol cihazı Fiyatı 45 USD + KDV
20 A MPPT Şarj Kontrol cihazı Fiyatı 60 USD + KDV
30 A MPPT Şarj Kontrol cihazı Fiyatı 75 USD + KDV
40 A MPPT Şarj Kontrol cihazı Fiyatı 110 USD + KDV
60 A MPPT Şarj Kontrol cihazı Fiyatı 135 USD + KDV
80 A MPPT Şarj Kontrol cihazı Fiyatı 210 USD + KDV
Şarj Kontrol Cihazı Markaları En Çok Satılan Tercih Edilen Güneş Paneli Şarj Kontrol Cihazı Markaları
En çok satılan Şarj Kontrol cihazı müşteriler tarafından en çok talep edilen solar güneş enerjisi şarj kontrol cihazı markaları şunlardır. Must Mppt Şarj Kontrol Cihazı, Lexron Şarj Kontrol Cihazı, Mexxsun Şarj Kontrol Cihazı, Tommatech Şarj Kontrol Cihazı, Orbus Şarj Kontrol Cihazı, Linetech Şarj Kontrol Cihazı
Şarj Kontrol Cihazı Ne İşe Yarar? Özellikleri Nedir?
Güneş Paneli Şarj regülatörü nedir ve ne işe yarar? Şarj kontrol cihazları,
- Akülerden panellere ters akım akmasını önleyerek güneş panellerini korur.
- Aküler paneller tarafından tam olarak şarj edildiği zaman, panellerden gelen gücü keserek akülerin aşırı şarj olmasını engeller.
- Güneş panellerinde üretilen ve değişken olan voltajı ve akımı sabitleyerek aküleri şarj eder. Bu da akülerin verimli olarak şarj olmasını sağlar.
- Akülerin aşırı deşarjını yani boşalmasını da önler.
MPPT Şarj Kontrol Cihazı ile PWM Şarj Kontrol Cihazı arasında Farklar Nelerdir?
Güneş Paneli MPPT şarj kontrol cihazı ile Pwm Şarj kontrol cihazı arasındaki farklar nedir? PWM (Pulse Width Modulation), “darbe genişlik modülasyonu”nun kısaltmasıdır. PWM kontrol cihazı, sabit bir çıkış yerine şarj edilen aküye kısa dolum darbeleri gönderir. Kontrol cihazı darbelerin uzunluğunu ve gönderim aralığını akünün şarj durumuna (Boş - Dolu) göre belirler. Güneş Paneli MPPT Şarj Kontrol cihazı ise Maksimum Güç Noktası Takibi anlamına gelen mppt, güneş enerjisi elektrik üretim sistemlerinde aküleri – bataryaları güneş paneli ile daha verimli ve daha hızlı olarak şarj etmeye yarayan cihazlardır.
Şarj Kontrol Cihazı Neye Göre Belirlenir? Şarj Kontrol Cihazı Seçimi Nasıl yapılır? Solar şarj kontrol cihazı amper seçimi Nasıl Yapılır?
Güneş Paneli Şarj Kontrol cihazı neye göre belirlenir? Solar panel şarj kontrol cihazı seçimi nasıl yapılır? Güneş paneli şarj kontrol cihazı seçimi, kullanılacak olan güneş paneli etiketinde yazan güneş paneli voltajı ve güneş paneli amper değerine göre yapılır. Ayrıca güneş enerji sisteminde kaç adet güneş paneli kullanılacaksa güneş paneli sayısı da şarj kontrol cihazı amper değerini etkilemektedir. Örneğin 2 adet 205 watt güneş paneli kullanmak isteyelim. Bu güneş enerji panelleri açık voltajı 23 volt ve amper değerleri 7,7 amperdir. Bu durumda solar panel amper değeri 10 amper olduğunu dikkate alarak 2 adet güneş enerjisi paneli için minimum 20 Amperlik şarj kontrol cihazı seçimi yapmak gerekecektir. Şayet 205 watt güneş paneli sayısı 6 adet olsaydı solar enerji sistemi de 6 x 10 amperden 60amper şarj kontrol cihazı kullanmak gerekecekti.
Solar şarj kontrol cihazı bağlantısı Nasıl Yapılır? Güneş Paneli Şarj Cihazı Nasıl Bağlanır?
Güneş Paneli Şarj Kontrol cihazı nasıl bağlanır? solar şarj kontrol ünitesi bağlantısı nasıl yapılır? Güneş paneli şarj kontrol cihazına önce akü grupları bağlanır. Böylece solar panel şarj kontrol ünitesi çalışmaya başlayacaktır. Güneş panelleri şarj kontrol cihazına akülerden sonra bağlanır.
Solar şarj kontrol cihazı akü seçimi Batarya Ayarı Nasıl yapılır? Solar Şarj Kontrol Cihazı Kullanım Kılavuzu Türkçe?
Güneş Paneli Şarj Kontrol akü ayarı nasıl yapılır? Akü seçimi nasıl yapılır? Kullanım klavuzu. Güneş Paneli Şarj Kontrol cihazı bağlantısı yapılırken şarj kontrol ünitesine önce aküler bağlanır. Bu sayede cihaz çalışmaya başlayacaktır. Ayrıca akü voltajını algılayan şarj regülatörü sistemin hangi voltajda çalışacağına karar verecektir. Örneğin akü grubu voltajı 12volt ise şarj kontrol cihazına aküleri bağladığınızda sistem otomatik olarak 12 volt olarak çalışmaya başlayacaktır. Akü grubu voltajı 24 volt ise, aküleri şarj kontrol cihazına bağladığınızda şarj kontrol ünitesi 24v üzerinden çalışmaya başlayacaktır. veya akü gruplarını 48volt olarak şarj kontrol cihazına bağlarsanız şarj kontrol cihazı 48v üzerinden çalışamaya başlayacaktır. Ayrıca şarj kontrol cihazları kullanım klavuzları şarj regülatörü kutusu içerisinde yer almaktadır. solar panel şarj ünitesi Kullanım kılavuzunu okuyarak güneş enerji sistemi rahatlıkla kurabilirsiniz.
Powered by POWER ENERJİ 2020 Tüm Hakkı Saklıdır.