Nasıl Yardımcı Olabiliriz?


Peşin Fiyatına Taksit Sayısı

Yurtiçi Kargo İle Anlaşmamız Vardır.

Ürünlerimiz ile ilgili  soruları bize sorabilirsiniz.

Tel & Whatsapp: 0532 745 27 63


 >>   Monokristal Güneş Panelleri

>>    Polikristal Güneş Panelleri

>>  1 kW Rüzgar Türbini 24 V

>>  1.5 kW Rüzgar Türbini 48 V

>>  2 kW Rüzgar Türbini 48 V


>>  3 Kw Çatı Üstü Güneş Enerjisi ( Ev )

>>  5 Kw Çatı Üstü Güneş Enerjisi ( Ev )

>>  7.5 Kw Çatı Üstü Güneş Enerjisi ( Ev )

>>  10 Kw Çatı Üstü Güneş Enerjisi ( Ev )


>>  1 Hp (Beygir) Güneş Enerjili Sulama 

>>  2 Hp (Beygir) Güneş Enerjili Sulama 

>>  3 Hp (Beygir) Güneş Enerjili Sulama 

>>  4 Hp (Beygir) Güneş Enerjili Sulama 

>>  5.5 Hp (Beygir) Güneş Enerjili Sulama 

>>  7.5 Hp (Beygir) Güneş Enerjili Sulama 

>>  10 Hp (Beygir) Güneş Enerjili Sulama 


>>  Bağ Evleri İçin Güneş Enerjisi

>>  >>  170 Watt Güneş Enerjisi Sistemi

>>  >>  300 Watt Güneş Enerjisi Sistemi

>>  >> 400 Watt Güneş Enerjisi Sistemi

>>  >>  500 Watt Güneş Enerjisi Sistemi

>>  >>  750 Watt Güneş Enerjisi Sistemi

>>  >>  1 kW Güneş Enerjisi Sistemi

>>  >>  1.5 kW Güneş Enerjisi Sistemi

>>  >>  2 kW Güneş Enerjisi Sistemi

>>  >>  3 kW Güneş Enerjisi Sistemi

>>  Karavanlar İçin Güneş Enerjisi

>>  Arıcılar İçin Güneş Enerjisi


>>  300 Watt İnverter (Modifiye)

>>  600 Watt İnverter (Modifiye)

>>  600 Watt İnverter (Tam Sinus)

>>  1200 Watt İnverter (Modifiye)

>>  2000 Watt İnverter (Modifiye)

>>  1 kVA Tam Sinus İnverter

>>  3 kVA Tam Sinus İnverter

>>  5 kVA Tam Sinus İnverter

İnverterler ( On Grid)

>>  100 Amper Jel Aküler

>>  150 Amper Jel Aküler

>>  200 Amper Jel Aküler

>>  10 A Şarj Kontrol Cihazı

>>  20 A Şarj Kontrol Cihazı

>>  30 A Şarj Kontrol Cihazı

>>  40 A Şarj Kontrol Cihazı

>>  60 A Şarj Kontrol Cihazı

>>  20 A Şarj Kontrol Cihazı (MPPT)

>>  30 A Şarj Kontrol Cihazı (MPPT)

>>  40 A Şarj Kontrol Cihazı (MPPT)

>>  80 A Şarj Kontrol Cihazı (MPPT)

>>  Tescom Sürücü

>>  Frecon Sürücü

>>  Deg Drive Sürücü

>>  4mm Solar Kablo

>>  6mm Solar Kablo


>> Tekli Konnectör Seti

>> 2li Konnectör Seti

>> 3lü Konnectör Seti


>>  3x2.5 TTR Yassı Kablo

>>  3x4 TTR Yassı Kablo

>>  3x6 TTR Yassı Kablo

>>  3x10 TTR Yassı Kablo

>>  3x16 TTR Yassı Kablo

>>  3x25 TTR Yassı Kablo

>>  3x35 TTR Yassı Kablo


>>  1 Hp (Beygir) Pompa

>>  2 Hp (Beygir) Pompa

>>  3 Hp (Beygir) Pompa

>>  4 Hp (Beygir) Pompa

>>  5.5 Hp (Beygir) Pompa

>>  7.5 Hp (Beygir) Pompa

>>  10 Hp (Beygir) Pompa


>>Güneş Enerjili Elektrikli Çit

>>Güneş Enerjili Tabela

>>Cep Telefon Kontrollü Aç/Kapat

750 Watt Akıllı Solar Paket Sistem Fiyatı

Ürün Kodu: 750 watt Solar Paket
Stok Durumu: 13
10.738,22TL 13.666,83TL
Vergiler Hariç: 9.100,19TL
   0 yorum  |  Yorum Yap

750 Watt Akıllı Solar Paket Sistem Fiyatı -  Büyütülebilir Paket



Paket nelerden oluşur?
  • Paket İçeriği: 
     280W Lexron Güneş Paneli   :  3 adet 
     150 Ah Solar Lexron Jel Akü  
     :  2 adet 
     3KVA Tam Sinus Akıllı İnverter
     :
     1 adet
     30Ah Şarj Kontrol Cihazı : 1 adet

14mt Solar Kablo+3lü Branch+MC4

Paket Neleri Çalıştırır?

  • 4 Adet Tasarruflu Lamba 12 Saat
  • 70 Ekran TV + Uydu Alıcısı 7-8 Saat
  • Orta Boy Buzdolabı (24 Saat)
  • Cep Telefonu
  • Bilgisayar Şarjı

Bu Ürünümüzle Alakalı Aklınıza Takılan Soruları Bize Whatsapp tan Sorabilirsiniz. Alanında uzman arkadaşlarımız mesai saatlerinde projelerinizle alakalı sorularınıza yanıt verecektir.

Bu Enerji Setimiz ile Neleri Çalıştırabilirsiniz?


Aydınlatma Lambaları: 

Bağ evinizde akşam saatlerinde aydınlatma amacıyla Lambalarınızı çalıştırabilirsiniz. Enerji Paketimiz 4 Adet tasarruflu lambaları çalıştırabileniz için tasarlanmıştır.


Televizyon: 

Doğada olduğunuz zamanda Takımınızın maçlarını takip edebilir, en sevdiğiniz dizileri seyredebilir veya gündemi takip etmek için haberleri izleyebilirsiniz. Enerji Paketimiz, Led tv lerin enerji tüketimleri dikkate alınarak tasarlanmıştır.


Buz Dolabı: 

Artık doğada olduğunuz zamanlarda meşrubatlarınız serin kalsın, mangal malzemeleriniz ziyan olmasın. Kısacası yiyecek ve içeceklerinizi muhafaza edebilmeniz için bu Enerji Paketimiz ile Orta boy buz dolabını 24 saat çalıştırabilirsiniz. (A+++)

 

Cep Telefonu ve Bilgisayar Şarjı 

Doğada kaldığınız sürelerde Cep telefonunuzun şarjı hiç bitmesin, sevdikleriniz size ulaşabilsin diye ayrıca bilgisayarınız ile vakit geçirmek için bu enerji paket sistemimizde Cep Telefonu ve Bilgisayar Şarjı da yapabilirsiniz.



  •   


  • Güneş Enerjisi Sistemleri Hakkında Sık Sorulan Sorular..ve Cevapları

     

    1-    Güneş Enerjisi Elektrik üretim sistemleri bize ne yarar sağlar?

    Cevap: Bağ evleri için solar enerji sistemleri yani güneş paneli, inverter, jel aküler ile Tedaştan elektrik almaksızın elektrik ihtiyaçlarınızı sağlayabilirsiniz. Trafo maliyeti, direk maliyeti, elektrik nakil maliyeti ve en önemlisi de aylık elektrik faturası olmadan elektrik kullanabilirsiniz.

    2-    Bağ Evime güneş enerjisi sistemi kurmak için için Devletten, Belediyeden, Tedaş vs izin almak zorunda mıyım?

    Cevap: Hayır. Bağ evi güneş enerjisi sistemleri için hiçbir kurumdan izin almanıza gerek yoktur.

     

    3-    Güneş enerjisi ile hangi cihazları çalıştırabilirim?

    Cevap : Güneş enerjisi ile teoride her türlü cihazı çalıştırmak mümkündür. Bağ evleri için Mühendislik hesaplamaları ile hazırladığımız solar enerji paketleri içeriğinde Bu “Paket Nelerden Oluşur” ve “Bu paket ile Neleri Çalıştırabilirsiniz” diye bölümler hazırladık. Burada yazan cihazları kullanmanız durumunda sorunsuz bir şekilde solar enerji paket sistemlerimizi kullanabilirsiniz.

     

    4-    Bağ Evi Güneş Enerji Sistemi Kurulumu yapıldığında ne zaman kullanmaya başlayabilirim?

    Cevap: Güneş Enerjisi elektrik üretim sistemi kurulumu yapıldığı saatte kullanmaya başlayabilirsiniz.

     

    5-    Solar Güneş Enerjisi Elektrik üretimi sistemlerinde solar panellerin ürettiği enerji voltajını, akülerin enerji seviyesini görebiliyor muyuz? Takip edebilir miyiz?

    Cevap: Solar Enerji sistemlerimizde dijital ekranlı güneş paneli şarj kontrol cihazı kullanıyoruz bu sayede güneş paneli nin ürettiği enerjiyi voltaj – amper- solar şarj kontrol cihazından (şarj regülatörü) takip edebilirsiniz. Ayrıca akülerin voltajını, akülerin kapasitelerini yine dijital şarj kontrol cihazlarından görmeniz mümkündür.

    Ayrıca tam sinus akıllı inverterlerde yer alan lcd ekran sayesinde aynen cep telefonlarında olduğu gibi akülerin seviyesini, güneş panellerinin ürettiği voltajı, batarya ya verdiği amper değerlerini görmeniz-takip etmeniz mümkündür.

    6-    Güneş Enerjisi Elektrik Üretim sistemleri Güneş Paneli, Akü, İnverter vs. Bakım gerektiriyor mu? Bakım maliyeti yüksek mi?

    Cevap: Güneş enerjisi elektrik üretim sistemlerinde yıllık kontrolleri yapılması gerekir. Örneğin Güneş Paneli ölçümleri, akü ölçümleri, inverter kontrolü gibi. Bu sayede olası bir arızanın önüne geçilmiş olur. Bakım maliyeti 2021 yılı için 200 TL dir.


    7-    Bir evin tüm elektrik ihtiyacı solar güneş enerjisinden karşılanabilir mi?

    Cevap: Evet karşılanabilir. Güneş enerjisi elektrik üretmenin (fotovoltaik) elektriksel olarak sınırı yoktur. Sınırlayıcı faktörler sadece montaj alanı (arazi, çatı, teras vb.) ya da bütçedir.

     Solar enerji paketleri  incelediğinizde farklı ihtiyaçlar için hazırladığımız 14 farklı solar sistem çözümleri göreceksiniz. Detaylı olarak baktığınızda kullanmak istenilen cihazlar ve bu cihazların elektrik tüketimleri arttıkça daha fazla güneş paneli ve daha fazla akü (batarya) kullanıldığını göreceksiniz. Bu durumda bir evin tüm elektrik ihtiyacı için size en yakın şubemizden veya iletişim bölümünden bizden fiyat teklifi alabilirsiniz.

     

    8-    Dolu yağışı Güneş Panellerine Zarar Verir mi? Solar Paneller kırılır mı?

    Cevap: Güneş Panelleri daha sağlam olması için temperli cam kullanılır. Bu nedenle normal dolu yağışları güneş panellerine zarar vermez.

     

    9-    Kış aylarında güneş enerji sistemi ile elektrik üretimi mümkün mü? Kapalı Havalarda Güneş Panelleri elektrik üretebilir mi?

    Cevap: Bağ evleri güneş enerjisi paket sistemlerimiz mühendislik hesaplaması yapılırken güneş panelleri aküleri 7 saat güneşlenme ile doldurması üzerine hesaplanmaktadır. Bu nedenle solar sistemlerde kullandığımız güneş panelleri ve aküler bu duruma göre kombine edilir.

    Güneş panelleri kış aylarında da elektrik üretir. Ancak buradaki problem kış aylarında  havaların kapalı geçmesi ve gündüz sürelerinin kısalığıdır. Bu durumda inverter ve şarj kontrol cihazlarınızda akü seviyelerini kontrol ederek kullanımınıza devam edebilirsiniz.

    10- Güneş enerjisi sisteminde, ürünleri sizden alırsak ürünlerin garanti durumları nasıldır? Güneş paneli garanti süresi nedir? Jel Akü garanti süresi nedir? İnverter garanti süresi nedir? Şarj Kontrol cihazı garanti süresi nedir?

    Cevap: Güneş Panelleri Garanti Süresi: 10 Yıl Verimlilik Garantisi 25 Yıl

    İnverter Garanti Süresi : 2 Yıl, Şarj Kontrol Cihazı Garanti Süresi: 2 Yıl, Jel Akü Garanti Süresi:2 Yıl dır.

Bu Pakette Kullandığımız Ürünler

 

  •   

      

Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
    Kötü           İyi
Benzer Ürünler